Köksrenovering i Stockholm

Vi renoverar kök från dröm till verklighet. Våra specialister inom kakel och klinker har stort intresse för design, form och inredning. Kontakta oss idag för att få offert med 3D-visualisering innan vi påbörjar renoveringen av ditt nästa kök.

Kakelbolaget står för kvalitet, funktion och design. Vi skapar vackra & funktionella kök anpassade efter din livsstil och budget. Vi ger alltid vårt fulla och personliga engagemang för att kunna leverera köksrenoveringar som uppnår dina förväntningar med förstklassiga resultat till överenskommen budget.

Vi utför främst köksenoveringar i Stockholm men har kunder runtom i hela landet. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med din nästa köksrenovering. Maila oss på info@kakelbolaget.se för en kostnadsfri offert.

Lång erfarenhet & hög kompetens inom köksrenoveringar

På Kakelbolaget har vi lång erfarenhet inom branschen och av köksrenovering. Våra medarbetare är kompetenta, professionella hantverkare med gedigen erfarenhet och som alltid strävar efter ett förstklassigt slutresultat. Om du behöver hjälp med ett extraordinärt projekt som att formbygga en modul, klä in en pelare i mosaik eller skapa platsbyggda lösningar så tar vi fram skräddarsydda lösningar till just ditt projekt för att uppnå ett lyckat resultat.

Vi tar gärna emot inspirationsbilder och kravspecifikationer när det gäller material och annat så att vi kan få fram den rätt känslan till just din köksrenovering. Oavsett om du vill att det ska vara lättstädat, lyxigt eller praktiskt så tillgodoser vi dina behov. Vi har hjälpt 100-tals kunder med deras bygg- & renoveringsprojekt i olika storlek och med unika behov.

Varför välja Kakelbolaget för köksrenovering?

Kakelbolaget är ett pålitligt företag med lång erfarenhet inom branschen och under åren har vi hjälpt många nöjda kunder att förverkliga sina renoveringsdrömmar. Vi tror starkt på vikten av god kommunikation och håller dig uppdaterad från början till slut. Våra medarbetare är givetvis certifierade med GVK, vilket står för Golvbranschens våtrumskontroll. Naturligtvis är vi även försäkrade med en bygg- och entreprenadförsäkring så du kan känna dig trygg med att anlita oss.

Vår arbetsprocess vid köksrenovering

Vi hjälper dig genom hela processen av din köksrenovering i Stockholmsområdet. Från idé till planering och installation samt slutbesiktning. Vi inleder med ett kostnadsfritt hembesök och en offert baserat på de önskemål du har framfört. Utifrån offerten kan du se arbetets och materialets kostnader kan du enkelt bedöma huruvida du vill ta bort eller lägga till något av det vi offererat.

När du gett ditt godkännande så börjar vi planera renoveringen och sätta igång med bygget. Du kommer att få en noggrann genomgång av alla steg som är inkluderade i arbetet, från början till slut. Vi utför givetvis även en besiktning av ditt kök och ser till att allt är godkänt och klart för användning innan vi avslutar vårt arbete.

Köksrenovering Steg-för-steg

1. Offert
Skicka in ritningar eller boka in ett platsbesök. Därefter ritar vi upp köket i vårt 3D-verktyg baserat på de produkter och stil ni väljer ut. Tillsammans med 3D-visualiseringen får du en specificerad offert med alla arbets- & materialspecifikationer, villkor och priser. När ni godkänt offerten beställer vi hem material och påbörjar renoveringen.

2. Rivning & Demontering
Arbetet inleds därefter med att täcka golv och demontera befintliga inredning samt riva allt som inte ska vara kvar i köket innan köksrenovering påbörjas.

3. Renoveringen utförs
När de gamla ytskiktet och inredningarna är demonterade är det dags för elektrikerna och VVS-montörerna att dra el, rör och annan VVS. Därefter görs nödvändigt underarbete med isolering, golvvärme och tätskikt. När grovjobbet är gjort är det dags för plattsättarna att montera det kakel eller klinkers du har valt. Slutligen monteras den sista köksinredning och detaljerna.

4. Besikta och njut!
Renoveringen avslutas med en besiktning och när besiktningen blivit godkänd kan ni börja njuta av ert nya kök.

Renovering och byggnation av alla sorters kök

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vi kan hjälpa dig med allt från ett nytt pentry i gästhuset till ett helt nytt kommersiellt restaurangkök.

Utifrån dina behov och önskemål tar vi fram en köksrenovering som är skräddarsydd efter dina behov. 

Köksrenovering är avdragsgillt med ROT

För dig som är privatperson och äger din bostad har möjlighet att dra av 30% på arbetskostnaden upp till 50.000 kr årligen via ROT-avdraget. Är ni två kan ni utnyttja 50.000 kr vardera. För mer information, läs om ROT-avdrag på Skatteverket.se. 

Påbörja din köksrenovering redan idag!

Ska du utföra en köksrenovering men är osäker på var du ska börja så är du alltid välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök och få en offert. Det går bra att att ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär.

I offerten får du veta vad hela projektet kommer att kosta så du kan ha koll på din renoveringsbudget – även om det ibland kan dyka upp oförutsedda kostnader på vägen. Vi hjälper dessutom gärna till med planering av materialval och planering av ytorna så ni får ut maximalt av ert nya kök.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig genom hela processen, från idé till färdigt resultat. Hos oss på Kakelbolaget är du delaktig genom hela arbetet för att säkerställa ett lyckat slutresultatet som uppfyller just dina förhoppningar och önskemål.

Alltid hos Kakelbolaget

  • Snabba & tydliga offerter
  • Professionella & erfarna plattsättare
  • Stort utbud av kakel & klinker
  • Personlig service
  • Dedikerad kontaktperson
  • Över 10 års erfarenhet
  • Totalentreprenad inom bygg, måleri & rivning
  • Våtrumsbehörig personal & besiktning
  • GVK-certifierad personal
  • Vi följer ABM07

Vill du bli uppringd?

.. eller skicka en offertförfrågan?

Kontakta oss för offert på köksrenovering

Ring oss på 08-10 10 01, maila info@kakelbolaget.se eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar en av våra rådgivare dig inom kort.

14 + 3 =