Experter på badrum i Stockholm

Från dröm till verklighet

Vi är både specialister inom kakel och klinker samt har ett stort intresse för design, form och inredning. Vi 3D-visualiserar alltid slutresultatet innan vi börjar med renoveringen för att uppnå bästa resultat och en smakfull inredning. Dessutom har du vårt personliga engagemang så att du som kund ska bli nöjd med utfört arbete. Kakelbolaget står för kvalitet och design, vi tar din livsstil i beaktning och skapar funktionella badrum.

För oss är det viktigt att du känner dig delaktig och informerad under hela badrumsrenoveringen. Därför lägger vi stor vikt vid transparent & tydlig kommunikation genom hela processen och strävar efter att ge löpande uppföljning. Du får en dedikerad projektledare som följer dig genom hela resan för att den ska leva upp till dina önskemål och förväntningar. Skillnaden mellan ett bra badrum och ett perfekt badrum sitter i de små detaljerna.

Vår arbetsprocess

Vi hjälper dig genom hela processen av din badrumsrenovering i Stockholmsområdet. Från idé till planering, sedan installation och slutligen besiktning. Först får du ett kostnadsfritt hembesök och en offert. Du kommer att få en personlig service utifrån dina behov och en detaljerad offert med tydliga avtal. På så sätt vet du från början vad det kommer att kosta och hur lång tid det kommer att ta.

När du gett ditt godkännande så börjar vi planera renoveringen och sätta igång med bygget. Du kommer att få en noggrann genomgång av alla steg som är inkluderade i arbetet, från början till slut. Vi gör givetvis även en besiktning av ditt badrum och ser till att allt är godkänt och klart för användning innan vi avslutar vårt arbete.

Lång erfarenhet & hög kompetens inom badrum

På Kakelbolaget har vi lång erfarenhet inom branschen och av badrumsrenovering. Våra medarbetare är kompetenta, professionella byggare med gedigen erfarenhet som alltid strävar efter ett förstklassigt slutresultat. Om du behöver hjälp med ett extraordinärt projekt som att formbygga en modul eller klä in en pelare i kakel eller mosaik så hittar vi skräddarsydda lösningar för att uppnå ett lyckat resultat.

Vi tar även emot kravspecifikationer från dig som kund när det gäller material och andra önskemål så att vi kan få fram den känsla du vill ha med din badrumsrenovering. Oavsett om du vill att det ska vara lättstädat, lyxigt eller praktiskt så tillgodoser vi dina behov. Vi har hjälpt 100-tals kunder med deras bygg- & renoveringsprojekt i varierande storlek och behov.

Varför välja Kakelbolaget för badrumsrenovering?

Kakelbolaget är ett pålitligt företag som har lång erfarenhet inom branschen och under åren har vi hjälpt många nöjda kunder att förverkliga sina renoveringsdrömmar. Vi tror på transparens och du är alltid delaktig i arbetet, från början till slut. Våra medarbetare är givetvis certifierade med GVK, vilket står för Golvbranschens våtrumskontroll.

De material och de produkter vi använder kommer direkt från leverantören. Det tillåter oss att hålla nere priserna och erbjuda ekonomiska alternativ, utan att tumma på kvaliteten..

Naturligtvis är vi försäkrade från början till slut så att du kan känna dig trygg med att anlita oss. Vi gör det enkelt att lyckas med din badrumsrenovering.

Badrumsrenovering Steg-för-steg

 • Skicka in ritningar eller boka in ett platsbesök med en av våra säljare.
 • När vi har mått ritar vi upp badrummet i vårt 3D-verktyg baserat på de produkter eller den stil ni valt ut.
 • Du får en tydligt specificerad offert med alla materialspecifikationer, villkor och prisuppgifter.
 • När ni godkänt offerten beställer vi hem materialet och börjar planera renoveringen.
 • Vi inleder renoveringen med att täcka alla golv och demontera befintliga inredning samt riva allt som inte ska vara kvar i badrummet innan badrumsrenoveringen påbörjas.
 • Därefter planerar och drar vi el, rör och VVS samt förbereder allt underarbete inklusive isolering. Har du valt golvvärme i ditt badrum är det nu det installeras.
 • Sedan lägger vi tätskikt så att det inte blir några fuktskador i rummet.
 • När allt förarbete är gjort är det dags för plattsättning med det kakel eller klinkers du har valt. Våra plattsättare har lång och gedigen erfarenhet av badrumsrenovering och strävar alltid efter att leverera förstklassiga resultat.
 • När alla föregående steg är avklarade sätter vi dit dusch, badkar och annan badrumsinredning som valts ut.
 • Slutligen är renoveringen klar och du kan börja njuta av ditt nya badrum.

Vi bygger Badrum & Hemmaspa

Inget projekt är för stort eller för litet för oss. Vi kan hjälpa dig med allt från en ny gästtoalett till ett helt nytt utrymme när det kommer till badrumsrenovering. Om du vill komplettera med en On suite till huset största sovrum hjälper vi till att planera och genomföra arbetet. Du kan välja en lyxigare dusch med infällda takduschar eller satsa på spakänsla genom att ha ett bubbelbad eller ångdusch.

Utifrån din smak och dina önskemål tar vi fram en badrumsrenovering som är skräddarsydd efter dina behov. Du kan välja mellan att ha duschkabinen och badkaret integrerade i inredningen eller ha dem fristående för en luftigare känsla. Vill du ha en bastu i ditt badrum så kan vi erbjuda torrbastu (finsk sauna), ångbad (turkisk hamam) eller infrabastu.

Kontakta oss för offert

Ska du utföra en badrumsrenovering men är osäker på var du ska börja så är du alltid välkommen att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök och en offert. Du kan både ringa och mejla till oss. Om du föredrar att vi ringer upp dig kan du fylla i det kontaktformulär du hittar på vår hemsida.

Beskriv kortfattat ditt projekt och hur du tänker dig ditt nya badrum så återkommer vi till dig snarast med hur du går vidare för att boka en tid. Du har också möjlighet att få ett kostnadsfritt, virtuellt möte med en specialist om du inte önskar, eller kan, närvara vid ett fysiskt besök. Våra kunniga rådgivare hjälper dig att hitta rätt produkter för en badrumsrenovering som passar dina önskemål och behov.

När du väl fått en offert från oss så tillkommer inga ytterligare överraskningar eller extra kostnader. Du får från början veta vad hela projektet kommer att kosta så att du inte behöver oroa dig. Vi hjälper dessutom gärna till med planering av materialval, inte bara utifrån förutsättningarna men också för att du ska kunna hålla din budget.

Du är givetvis välkommen att kontakta oss med andra frågor och funderingar som kan uppstå när du planerar en större badrumsrenovering. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig genom hela processen, från idé till färdigt resultat. Med oss på Kakelbolaget är du delaktig genom hela arbetet för att vi ska vara säkra på att du blir nöjd med slutresultatet och kan njuta av ditt badrum en lång tid framöver.

Alltid hos Kakelbolaget

 • Snabb och tydliga offerter
 • Professionella & erfarna plattsättare
 • Stort utbud av kakel & klinker
 • Personlig service
 • Vårtrumsbehörig installation
 • Dedikerad kontaktperson
 • Över 10 års erfarenhet
 • Totalentreprenad inom bygg, måleri & rivning

Vill du bli uppringd?

.. eller skicka en offertförfrågan?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag

Ring oss, skicka ett meddelande eller mail till info@kakelbolaget.se så kontaktar en av våra rådgivare dig inom kort.

13 + 13 =